BILSTEIN B14 PSS
Kit de suspensie reglabil pe înaltime

Kit de suspensie format din 4 amortizoare monotubulare, cu ulei si gaz la înalta presiune, si 4 arcuri, pentru tuning profesional prin coborârea variabila a gardei la sol. Datorita fortelor de amortizare crescute, semnificativ mai mari decât la un amortizor original, si datorita coborârii dupa dorinta a centrului de greutate al autoturismului, asigura obtinerea unei tinute de drum caracteristice competitiilor auto. Constructia “upside-down” la amortizoarele tip McPherson asigura o rezistenta sporita la forte laterale. Pachetul de arcuri (arc principal, taler intermediar, arc secundar) permite mentinerea în stare tensionata a suspensiei pe tot intervalul de reglaj.

Pozitia talerului de arc se poate regla datorita tubului filetat, permitând coborârea gardei la sol pe un interval curpins între 30 si 70 mm.

Culoare: amortizor – crom; arc – albastru.


Pret aprox. 1200euro - 1500euro


CERE DETALII despre acest produs

 

BILSTEIN B16 PSS
Kit de suspensie reglabil pe înaltime si forte

Kit de suspensie format din 4 amortizoare monotubulare, cu ulei si gaz la înalta presiune, si 4 arcuri, pentru tuning profesional prin coborârea variabila a gardei la sol. Datorita fortelor de amortizare crescute, semnificativ mai mari decât la un amortizor original si având posibilitatea de a fi reglate, si datorita coborârii dupa dorinta a centrului de greutate al autoturismului, asigura obtinerea unei tinute de drum caracteristice competitiilor auto. Constructia “upside-down” la amortizoarele tip McPherson asigura o rezistenta sporita la forte laterale. Pachetul de arcuri (arc principal, taler intermediar, arc secundar) permite mentinerea în stare tensionata a suspensiei pe tot intervalul de reglaj.

Pozitia talerului de arc se poate regla datorita tubului filetat, permitând coborârea gardei la sol pe un interval curpins între 30 si 70 mm. Fortele de amortizare se pot regla simultan, atât la compresie cât si la destindere, în 9 pasi diferiti, prin actionarea unei rotite de reglaj.

Culoare: amortizor – crom; arc – albastru.


Pret aprox. 1300euro - 1600euro


CERE DETALII despre acest produs